Jdi na obsah Jdi na menu
 


Antiexekuce něco málo z FB

 Lars Johan Ekström

Politické strany v Česku, zejména ODS a ČSSD a TOP09: chcete aby exekuce probíhaly ve prospěch oprávněného a při zachování funkčnosti povinného? Chcete zakázat lichvu? ŘEKNĚTE TO JASNĚ! Zatím jsem nezaregistroval ANI U JEDNÉ ČESKÉ POLITICKÉ STRANY, že by chtěli zrušit soukromé exekutory a lichvu v zemi! PROČ??? Vyhovuje vám to? Já se ptám ČSSD! Já se ptám ODS! Já se ptám TOP09! Konkrétní otázka - konkrétní odpověď. TEĎ!
 ·  ·  · sobota v 13:15
  •  
  • Toto se líbí uživatelům Jolana KrhovskáPjeer van Eck a 3 dalším.
    •  
      Lars Johan Ekström Česko se potýká se smrtícím jevem: firmy nemají tržby a tak si vymýšlejí podvody na spotřebitele a vytvářejí jim dluhy. Ty pak předají přehlceným soudům, které odsoudí každého pro cokoliv, jen když to bude mít patřičné náležitosti oprávněné žaloby. Konečný smrtící úder přijde v podobě světové rarity - soukromého exekutora. Ten zatíží skutečného, či uměle zadluženého dlužníka lichvářskými poplatky za exekuci a tím se dostane společnost do patové situace. Splácení se zastaví - nemá smysl splácet něco, co do konce života při českých příjmech nesplatíš. Recept je jediný: DLUHOVÁ AMNESTIE a očistění dluhů od poplatků soukromých exekutorů, zrušení soukromých exekutorů a zavedení státního jednotného neziskového exekutorského úřadu, jehož hlavním cílem bude pouze vymožení dluhu na povinném ve prospěch oprávněného. Nikoliv nevymožení ničeho a zruinování povinného, jak to dělají čeští exekutorští soukromí zlatokopové. Je třeba se veřejně ozvat a pojmenovávat tento problém jasně a stále o něm psát a hovořit a sepisovat petice!
      sobota v 13:16 ·  ·  5 lidem
    •  
      Lars Johan Ekström Jak se k tomuto tématu postaví KDU-ČSL a KSČM ??? I tyto dvě strany mají šanci se v příštích volbách také dostat do Sněmovny, která rozhoduje! Vyslovte se už konečně i vy a řekněte k tomu jasné a zřetelné stanovisko a ne vyhýbavé 
       
       
       
       
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář