Jdi na obsah Jdi na menu
 


Socané dělají vše proto,aby se na jejich hříchy zapomnělo !

ČSSD POHRDÁ VLASTNÍMI ZÁKONY

Proč vlastními? Protože ČSSD se více než dvacet let významnou měrou podílí na tvorbě a schvalování současných zákonů. Mám-li parafrázovat Jana Mládka, ČSSD jsou paraziti.Mají dluh a vyhýbají se jeho řádnému splacení…

Situace první. Výše úroků je nemravná. Jestliže se může původní dluh zvýšit zhruba 20x, pak je něco shnilého v našich zákonech. A kdo je na vině? Ti, kdo schvalovali zákony této země. Mezi prvními je to ČSSD.

Situace druhá. Soudní řízení probíhalo příliš dlouho. Je fuk, zda toto řízení účelově protahuje dlužník, nebo věřitel (jak se v případě dluhu vůči Altnerovi patrně stalo působením věřitele). Opět je chyba ve zprzněných zákonech. A kdo je na vině? Opět si velký díl viny nese ČSSD.

Možná to  není úplně čisté, ale pokud někdo vymýšlí na jiné lidi nějaké sviňárny (třeba ve formě zákonů) a ty sviňárny se pak obrátí proti němu, mám z toho až škodolibou radost. A to z prostého důvodu – takové situace jsou důkazem, že nějaká vyšší spravedlnost na světě přeci jen existuje.

Jsem zvědav, zda se z toho ČSSD poučí a začne čistit zákony od sviňáren postihující prosté občany, nebo zda využije své převahy a celé právo(?) prostě a sprostě převálcuje. Jaké z toho plyne ponaučení?

ČSSD nám dává svým dlouhodobým působením jasný příklad – dluhy se neplatí, zákony se nedodržují. Jenže – prostý občane – zkus jednat stejně. … Politici škodí

 Nebo jak to skončilo s dluhem a exekucí na 320 milónů ?!

 

Náhledy fotografií ze složky Státní lumpárna