Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. 4. 2010

Dopis od okradené

 

Mě zničily tzv "rychlý prachy". Když jsem si půjčku od jedné paní Lichářovic zdejší brala, měla jsem práci celkem dobře placenou, ale jako ženská sama se dvěma studentama v podnájmu za 11tisíc, byl mě plat 20tisíc málo, a tak na nějaké věci bylo třeba ty rychlý prachy...šlo o 10tisíc, ale vracet se má 18tisíc..přišla jsem o práci a podpora dělala 13tisíc...to byl konec..rozjetá kariéra v čudu, prachy v čudu....začínala jsem se angažovat do politiky a věnovat se různým aktivitám, ale tohle bylo špatně..bez peněz..žádná muzika. Paní Lichvářovic mě nechtěla udělat odklad splátek a ni snížení týdenních splátek které činily 400korun. Takže jsem to vyřešila druhou půjčkou ve výši 10tisíc, kdy se vracet má 16tisíc. To jsem udělala proto že jsem dostala nabídku pracovat pro jinou lichvařinu, kde se slibovaly velký prachy.....ale chyba lávky. Kolotoč se točil obrovským způsobem...moje jednání bylo nezodpovědné, ale já si věřila, že to dám. Nedala jsem to. První paní Lichvářovic mě udala v té straně za kterou jsem kandidovala do PS, a obvolala všechny kolegy z místního klubu té strany a se všemi se podělila o to jaká jsem podvodnce. Je pravda, že 14dní předtím mě varovala, řečeno její terminologií. Mojí terminologií řečeno, mě vydírala a vyhrožovala, že jsem jako politik skončila, že si taková lůza nebude hrát na velkou politiku...že jsem pohřbila na dobro jakoukoliv svoji karieru. Fakt je ten, že poloviční týdenní splátky mi odmítala brát. Podala na mě trestní oznámení za finanční podvod, a poslala na mě exekutora. V pátek mi přišel email od ní jako poslední varování. Jsem na dně, protože se sešel rok s rokem a já zase nemám práci a říkám si že už nikam ani nebudu nastupovat. Banka mě nepůjčí, a další lichvou to vyrážet nebudu....skončila jsem jak řekla ta dotyčná.
Akorát ona to nemyslela tak doslova jako já.....a to nemluvím o tom, že je nás takových víc...Už rozumím lidem co skáčou z oken..vím jak se v té chvíli cítí když na ten parapet lezou.
Jana

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Okradení,jsme všichni

jindřiška, 15. 10. 2010 9:55

Zdravím.dneska si nemusíte půjčovat a už jste zadlužení,vždyť se podívejte na vládu,co mohli roskradli,zadlužili celý stát,už i nenarozené dítě příjde na svět zadlužené.A řeší to někdo? Né.Každý kdo vstoupí do vlády by měl být zotpovědný za své činy,jako obyčejný člověk,který se dostal do dluhů a kolikrát ani né vlastní vinou a přece dluhy musí zaplatit.Tak do prdele když se ti rádoby vůdci naší země cpou za těmi koryty,tak by měli taky zaplatit to že stát přivedli na buben,měli by se jim zabavit jejich konta v zahraničí a měli by propadnput majetkem A určitě by stát zadluženej nebyl.A když přídou nové volby tak aby ti nástupci převzali vládu s čistým štíten a nezadluženou a pak by jsme viděli jak to stím naším státem vlastně myslí,jestli bude prospívat,vláda zůstane a nikdo nebude potřebovat jinou.Nebo jestli to dopadne jak to je,tak se nahoře bude střídat samej zloděj,kterej bude s toho našeho státu ukrajovat kousek po kousku až si nás němci koupí za euro a to že tady někde žili češi se budou němci učit v dějepise.Za války nás nedostali ale o pár let později nás přece jen maj a bez boje.Jak se vám líbí pohled do budoucnost?Záleží jen na nás,jak dalece si to necháme líbyt.Každý kdo stojí na tom parapetu a přemýšlí jestli má skkočit....neskákejte křičte nahlas co se vám nelíbí,bouchejte pěstmi,jděte do vlády a zuřte a čím víc nás bude tím líp.To že nějká nešťastná žena vyskočí s okna,tím nedojme jen státu ušetří na dáních,jeden den se o tom bude mluvit ve správách,ale proč to udělala nikdo řešit nebude.Proto křičme a perme se o svoje práva.Stát pomáhá cizím zemím když je hladomor,záplavy,kryze,ale zapomíná na svoje lidi,v první řadě by měl vyřešit chudobu,nezaměstnanost,rozprodávání českého majetku.Ať se stát nejdřív postárá o svoje lidi a pak at posílá peníze na humanitární pomoc třeba marťnům.